Spiritueel Weekend 2012 Antwerpen

New Order of Druids, Wilrijk (B)

30/09/2012

Trefwoorden: New Order of Druids, Spiritueel Weekend, Tempeliers, Paganisme

 

 


 
Vandaag de dag groeit de nood aan spiritualiteit meer dan ooit, maar in Antwerpen bestaan er zoveel levensbeschouwelijke stromingen dat we door de bomen het bos niet meer kunnen zien.

Daarom organiseren wij voor de tweede maal het “Spiritueel Weekend” op 20 en 21 oktober in Berchem (Antwerpen). De toegang is volledig gratis voor alle bezoekers, en doorheen het ganse weekend worden er ook een reeks gratis voordrachten georganiseerd door de verschillende deelnemende stromingen. U zal er zo’n 15-tal levensbeschouwingen terugvinden, van Christendom en Joodse Gemeenschap tot Hindoeïsme en Boeddhisme, van Theosofie tot Paganisme en de moderne Tempeliers – voor elk wat wils!

Naast infostanden, voordrachten en gesprekken, organiseren wij op zondag 21 oktober om 11.30 uur ook een “Eenheidsviering” in de nabijgelegen Heilige Drievuldigheidskerk, waar vertegenwoordigers van verschillende levensbeschouwelijke stromingen actief zullen aan deelnemen – een uniek gegeven in de Benelux! Ook hier is iedereen welkom en vrije toegang.

Kom dus zeker op zaterdag 20 en/of zondag 21 oktober de spirituele sfeer opsnuiven, misschien kan u daar dan eindelijk eens die vraag stellen waarop u al zo lang een antwoord wou!

           
SPIRITUEEL WEEKEND ANTWERPEN
in samenwerking met Stad Antwerpen

Toegang GRATIS

WANNEER?
zaterdag 20 oktober 2012 - van 10u tot 18u
zondag 21 oktober 2012 - van 11u tot 18u
 
WAAR?
Zaal Paroza
Bacchuslaan 67 – 71
2600 Berchem
 
BEREIKBAARHEID
Met het openbaar vervoer:
* Tram 8 & 11 van Antwerpen Centrum
* Trein via Berchem Station
Gemakkelijk bereikbaar met de auto
 
OVERZICHT ACTIVITEITEN EN DEELNEMENDE STREKKINGEN

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy